تحصیل نیمی ازدانش آموزان در فنی و حرفه ای و کار و دانش ها
نوشته شده توسط : تیزلند

به گزارش تیزلند، به نقل از خبرگزاری صداوسیما، مسعود شکوهی با حضور در استودیوی بخش خبری 21 شبکه یک سیما درباره شیوه نامه هدایت تحصیلی دانش آموزان افزود: این شیوه نامه بر اساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش برای نحوه انتخاب رشته و هدایت تحصیلی دانش آموزان تدوین شد.

وی ادامه داد: در نظام جدید، هدایت تحصیلی از پایه دهم به پایه نهم منتقل شده است بنابراین دانش آموزان برای ورود به پایه دهم نیاز به هدایت تحصیلی دارند.

شکوهی با بیان اینکه برای هدایت تحصیلی دانش آموزان و ورود آنها به رشته های مختلف، لازم است دانش آموزان حد نصابی از نمرات را کسب کنند، گفت: برای دانش آموزان، دو نمونه برگ شماره های 6 و 7 صادر می کنیم که در نمونه برگ شماره 6 توصیه های مشاوره ای ارائه می شود و الزامی نیست، در این فرم بررسی های مشاوره ای مربوبط به استعداد، رغبت دانش آموز، نظر معلمان همه دروس پایه های هفتم، هشتم و نهم و نظر اولیای دانش آموز و مشاور مدرسه و 35 امتیاز عملکرد تحصیلی دانش آموز است.

 

 

وی افزود: اگر دانش آموز توصیه های موجود در نمونه برگ شماره 6 را نپذیرفت در مرحله بعد بر اساس نمونه برگ شماره 7 عمل می شود.

شکوهی افزود: در نمونه برگ شماره 7، نمره هایی را که دانش آموزان در نوبت دوم پایه های هفتم ،هشتم و نهم کسب می کنند معدل گیری می شود و دانش آموزانی که بالاترین رتبه را بدست بیاورند در رشته ها با توجه به ظرفیت هر منطقه نام نویسی می شوند.

وی اضافه کرد: در صورت اختلاف نظر میان نظر کارشناسان ما و دانش آموز، فرم شماره 7 ملاک عمل خواهد بود.

مدیر کل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تقریباً تصمیم گیری در خصوص هدایت تحصیلی در منطقه انجام می شود، گفت: نمرات دانش آموزان وارد سامانه می شود و سامانه همه اطلاعات دانش آموزان منطقه را محاسبه و بر اساس ظرفیت اعلام می کند.

شکوهی افزود: بر اساس دستور مقام عالی وزارت آموزش و پرورش، امسال همه شهرستان ها و مناطق ملزم هستند حداکثر ظرفیت را برای نام نویسی دانش آموزان فراهم کنند.

وی با اشاره به اینکه بر اساس امتیازبندی و نمرات سه پایه تحصیلی هفتم، هشتم و نهم بر اساس ظرفیت منطقه ای در رشته های مورد نظر نام نویسی می شوند، ادامه داد: دانش آموزانی که اصرار دارند در رشته مورد نظر خود تحصیل کنند می توانند در مدارس غیردولتی نام نویسی کنند.

شکوهی با بیان اینکه جز رشته علوم تجربی در رشته دیگری مشکل محدودیت ظرفیت نداریم، گفت: امسال حدود 600 هزار نفر در رشته علوم تجربی در کنکور نام نویسی کردند در حالی که ظرفیت ما در رشته های علوم پزشکی و پیراپزشکی در دانشگاه های دولتی و غیردولتی کمتر از 15 هزار نفر است.

وی اضافه کرد: دانش آموزان و خانواده ها باید آینده نگر باشند و مسیر خود را به درستی برنامه ریزی کنند.

شکوهی گفت: در رشته های فنی و حرفه ای و کار و دانش مشکل چندانی نداریم اما ممکن است در برخی رشته ها کمبود امکانات داشته باشیم.

مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش افزود: پارسال بالغ بر 200 میلیارد تومان برای تجهیز هنرستان های سراسر کشور هزینه شد.





:: برچسب‌ها: مسعود شکوهی , هدایت تحصیلی از پایه دهم به پایه نهم , خبرگزاری صداوسیما , مدارس غیردولتی ,
:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 7 مرداد 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: