نوشته شده توسط : تیزلند

اینکه چطور یک مدرسه خوب برای دانش آموزان انتخاب کنیم، تبدیل به یکی از نگرانی‌های اصلی والدین شده است. به نظر شما هنگام انتخاب بهترین مدرسه دخترانه یا پسرانه، باید چه معیارهایی را در نظر گرفت

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در این ایامی که فضای بهترین مدارس تهران و سایر مناطق کشور اوضاع متفاوتی دارد و بهترین مدرسه‌ها به آموزش مجازی و آنلاین روی آورده اند، توجه به انتخاب مدرسه مناسب و استاندارد برای فرزندانمان اهمیت بیشتری پیدا کرده است. مدارسی که با تکیه بر تجربه در به‌کارگیری روش‌های جدید آموزشی موفق عمل کردند و توانستند رضایت والدین و دانش آموزان را نیز جلب کنند، در این زمینه عملکرد موفقیت آمیزی داشتند.

در این مطلب قصد داریم به بررسی اینکه این دسته از مدرسه‌های دخترانه و پسرانه چه ویژگی‌های خاصی داشتند که باعث شده نامشان بر سر زبان‌ها بیفتد و داوطلبان زیادی برای ثبت نام داشته باشند بپردازیم و ببینیم چطور باید بهترین مدرسه غیرانتفاعی یا دولتی را انتخاب کنیم.

اینکه چطور یک مدرسه خوب برای دانش آموزان انتخاب کنیم، تبدیل به یکی از نگرانی‌های اصلی والدین شده است. به نظر شما هنگام انتخاب بهترین مدرسه دخترانه یا پسرانه، باید چه معیارهایی را در نظر گرفت؟ ما در ادامه ۴ معیار بسیار مهم برای انتخاب بهترین مدرسه دخترانه در تهران را بررسی می‌کنیم.

۱. امکانات مناسب برای مدرسه خوب

یکی از معیارهای انتخاب بهترین مدرسه در تهران توجه به امکانات موجود در مدرسه است. فضای کلی مدرسه و استاندارد بودن محیط کلاس‌ها، سیستم سرمایش، گرمایش و تهویه مناسب، داشتن محیط مناسب برای ورزش، تجهیزات آزمایشگاهی و… همگی عواملی هستند که مربوط به امکانات مدرسه هستند. هرچند وجود چنین امکاناتی، شرط کافی برای انتخاب بهترین مدارس دخترانه و یا پسرانه نیست. یعنی اگه مدرسه‌ای چنین امکاناتی داشته باشه، نباید در انتخاب آن و ثبت نام سریعاً اقدام کنیم و باید سایر معیارها را هم در نظر بگیریم.

۲. استفاده از کادر متخصص و متعهد در مدرسه خوب

مشاوران تحصیلی، اساتید و سایر کادر اجرایی و مدیریتی که در مدرسه خوب فعالیت می‌کنند، نقش خیلی مهمی در وضعیت روحی و انگیزشی دانش آموزان دارند. مخصوصاً مشاوران مدرسه؛ البته منظور ما فقط مشاوران کنکور نیست. بلکه در اینجا بیشتر جنبه روانشناختی مشاوره مد نظر است. همچنین به‌کار گیری مشاوران پیگیر و فعالی که دغدغه‌های نوجوانی دانش آموزان را درک کنند، از معیارهای انتخاب بهترین مدرسه دخترانه تهران محسوب می‌شود. اگه این مشاوران تا حدی با علوم تربیتی و روانشناسی آشنایی داشته باشند، تأثیر بیشتری در بهبود وضعیت دانش آموزان مدرسه خواهند داشت. مخصوصاً برای انتخاب بهترین مدرسه دوره دوم متوسطه که دانش آموزان در این سنین بیشتر با مسائل دوره نوجوانی و جوانی مواجه هستند، وجود مشاور خوب اهمیت بیشتری دارد.

۳. توجه به علاقه دانش آموزان در انتخاب رشته کنکور

توجه به علاقه دانش آموزان، مهمترین معیارهای مدرسه خوب دخترانه و پسرانه است. متأسفانه خیلی از مدارس هنگام هدایت تحصیلی و یا انتخاب رشته کنکور سعی می‌کنند بدون توجه به علاقه دانش آموزان، آنها را به سمت انتخاب رشته‌های پرطرفدارتر تشویق کنند. در این مدارس دانش آموزان رشته ریاضی - فیزیک باید وارد رشته‌های مهندسی پرطرفدار مثل مهندسی برق و مکانیک و کامپیوتر شوند؛ دانش آموزان علوم تجربی هم باید که باید حتماً یا پزشک و یا دندانپزشک شوند و دانش آموزان رشته انسانی هم باید سراغ وکالت و حقوق بروند؛ این سبک انتخاب رشته برای دانش آموزان متناسب با شخصیت و علاقه آنها نیست. بلکه باید دید هر دانش آموزی بیشتر به چه شغلی علاقه دارد. به‌عنوان مثال شاید یکی از دانش آموزان رشته تجربی به کارهای آزمایشگاهی و تحقیقاتی علاقه بیشتری داشته باشد، در این صورت رشته پزشکی کاملاً مناسب این فرد نخواهد بود.

اما در یک مدرسه استاندارد که باید آن را جزو بهترین مدارس تهران در نظر بگیریم، موقع انتخاب رشته کنکور، علاقه دانش آموز در اولویت بالاتری در نظر گرفته می‌شود و شاید تست‌های شخصیت شناسی و استعداد سنجی هم گرفته شود. هدف اصلی بهترین مدارس تهران ورود دانش آموزان به رشته‌های پرطرفدار برای تکمیل رزومه مدرسه نیست. بلکه موقع انتخاب رشته کنکور به علاقه دانش آموز توجه زیادی می‌شود.

البته یکی از بهترین مدارس دخترانه تهران در این زمینه، دبیرستان دخترانه مدبران بارسا است. دبیرستان دوره اول و دوم مدبران توجه خاصی به علاقه دانش آموزان دارد. این مدرسه جزو معدود مدارس دخترانه در تهران است که تقریباً هر سال در جشنواره‌های مختلف دانش آموزی (مثل جشنواره خوارزمی و ابن سینا و…) شرکت می‌کند و دانش آموزانش به‌دلیل نوآوری‌ها و ایده‌های خلاقانه رتبه‌های برتر جشنواره را کسب می‌کنند. 

۴. امکانات آموزش آنلاین در بهترین مدارس

در شرایطی که آموزش حضوری متوقف شده و بهترین مدارس تهران موظف به آموزش آنلاین و مجازی هستند، انتخاب مدرسه‌ای که از چه سیستمی برای آموزش مجازی استفاده می‌کند بسیار مهم است. با وجود اینکه تمام معیارهای بالا مهم هستند و همینطور کادر آموزشی و اساتید مدرسه هم نقش مهمی در انتقال مفاهیم درسی دارند، اما شیوه انتقال مطالب درسی هم اهمیت زیادی دارد. برای مثال اگر در یکی از بهترین مدارس تهران از اساتید خوبی بهره ببریم، اما این اساتید امکانات نامناسبی (مثل پیام رسان‌ها) برای تدریس استفاده کنند، طبیعتاً دانش آموزان نتیجه خوبی نمی‌گیرند. بنابراین در شرایط کنونی که مدارس تعطیل هستند، توجه به امکانات و زیرساخت‌های آموزش آنلاین در بهترین مدارس هم اهمیت زیادی دارد.

منبع: مهرنیوز



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تیزلند

 

 

13- برای پرسش پای تخته الزامی نیست که دانش آموز سرپا و روبروی دانش آموزان بیاستد ، می توان برای آنها که خیلی اضطراب دارند ، یک صندلی روبروی میز معلم گذاشت تا دانش آموزانی که مایل هستند روی آن نشسته و با حالت شبیه به مصاحبه به درس پاسخ گویند ( با اجرای این روش ، کلیه دانش آموزان ، خصوصا" شاگردان مضطرب ، تمایل نشان داده و نمرات مطلوبی کسب می کنند)

 

 

13- هر دو ماه یکبار به صورت غیر مستقیم نظر دانش آموزان خود را در مورد شیوه تدریس و کلاس داری و برنامه آن بسنجید ، مطالبی را به شما خواهند گفت که قطعا" تعجب خواهید کرد!(شنیدن یا خوانده انتقادات دانش آموزان جرات خاصی می خواهد !) و شما باید برای رفع نقایص روش خود اقداماتی بیاندیشید یا از رضایت آنان مطلع شوید. زیرا بدون بازخور دقیق نمی توان از عملکرد کار خود مطمثن بود.

 

14- سعی کنید هر ساله با دانش آموزان خود تعدادی عکس دسته جمعی بیاندازید و یکی از دانش آموزان اسامی را پشت عکس یااگر دیجیتالی بود به صورت دستی برای شما بنویسد ، این کار خیلی مورد علاقه دانش آموزان است و احساس صمیمیت خاصی با معلم می کنند و برخی از آنها که برای کلاس درد سر ساز بوده اند با این اعمال ، تغییراتی خواهند داشت . امروزه دوربین های دیجیتالی و غیره کار را بسیار راحت و کم هزینه کرده اند .

 

15- به دانش آموزانی که درخواست بیرون رفتن از کلاس و آبخوری یا غیره را دارند ، توجه نمایید و به هیچ وجه مانع نشوید ، در غیر این صورت آن دسته دانش آموزان به اجبار در کلاس نشسته و حتی گاها" شاهد مشکلات ناخواسته ای خواهید شد مثل : تهوع ، بیهوش شدن از ضعف یا احساس شرمندگی آنان ، برخی معلمان به اشتباه ، عدم اجازه به دانش آموز را نشان از مدیریت مطلوب خود و اداره کلاس می دانند ! برای این مورد باید در شورای معلمان هماهنگی لازم با دفتر صورت گیرد مانند کنترل برای عدم خروج از مدرسه و ...

 

16- با هماهنگی دفتر مدرسه خوب  و انجمن اولیا جوایز هر چند ساده مانند خودکار و غیره را تهیه و به بهانه های مختلف هر مدت یکبار به دانش آموزان اهدا کنید در این میان دانش آموزانی که پیشرفتهایی داشته اند باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند تا حال مشاهده نشده که آنها جایزه را رد کنند.حتی دانش آموزانی که دارای توانایی مالی بسیار بالایی هستند ، از این کار معلم بسیار خوشحال می شوند .

 

17- تهیه تراکت هایی برای کلاس توسط معلم در رابطه با درس یا موضوعات دیگر و نصب آن در کلاس ( در حضور دانش آموزان) توجه آنان را به شدت جلب می کند ( قبلا با خودکار و مازیک نوشته می شد ولی امروزه هر مدرسه ای چاپگر دارد ...)نباید این کار را فقط وظیفه مربی پرورشی دانست بلکه برای هر درسی امکان پذیر است .

 

18- استفاده از روش مصاحبه 2 یا 4 نفری در رابطه با درس یا موضوعات اجتماعی توسط دانش آموزان و با هدایت معلم برای آنان بسیار جذاب است که می توان دو میز را در پای تخته روبروی هم گذاشت و 4 نفر دو به دو برای مدت 5 تا 10 دقیقه با هم به بحث بپردازند . البته باید جلسه قبل موضوع و افراد مشخص شوند و نظارت کامل معلم برای رسیدن به هدف مد نظر قرار گیرد .

 

19- هر معلمی در شرایط لازم میتواند مهارت های زندگی را در کلاس به دانش آموزان آموزش دهد گاهی وقت ذکر یک خاطره کوتاه از حسادت ، میتواند در تغییر نگرش دانش آموزان بسیار موثر باشد و درگیری های کلاسی و یا درگیری با دفتر را به طرز چشمگیری کاهش داد ، بهترین مدرسه معلمان چند دهه قبل پند و نصایح خود را از دانش آموزان دریغ نمی کردند و عموما" نتایج مطلوبی داشت و شما هم حتما" خاطره ای از این اعمال معلم در کلاس دارید .

 

20- رعایت زمانبندی دروس بسیار مهم است اگر در یک جلسه 3 درس داده شود و یا 3 جلسه پشت سر هم فقط پرسش پای تخته بدون تدریس داشته باشیم ، اشکال ایجاد خواهد شد و منتظر خستگی خود و دانش آموزان و افزایش بی نظمی آنها و جنگ اعصاب برای خود باشید.

منبع: ایران مدرس



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تیزلند

1- به محض مشاهده علایم خستگی در دانش آموزان و حواس پرتی آنان ، جریان تدریس یا پرسش را قطع کرده و به آنها اجازه داده شود که از جای خود بلند شده ، کشش عضلانی داشته ، نفسی بکشند و دقایقی کوتاه آزاد باشند ( در این حال تحمل برخی مزه پرانی ها به هم در جلسات اول ، ضروری است و سپس عادت خواهند کرد)، اگر بدون توجه به خستگی دانش آموزان به تدریس یا پرسش ادامه دهیم ، در واقع کاری بیهوده و بی ثمر را دنبال خواهیم کرد .

 

2- هیچگاه بدون اطلاع قبلی ، پرسش کلاسی یا امتحان کتبی برگزار نکنیم و حتی در جلسه قبل ، صفحات و نوع پرسش و حتی افرادی که از آنان پرسش شفاهی انجام می شود تلویحا" مشخص شوند و این صرفا" برای رفع حالت اضطراب دانش آموزان است ، برخی معلمان برای حالت " همیشه آماده باش بودن کلاس " توجهی به این نکته ندارند که امتحان یا پرسش بدون اطلاع قبلی ، از نظر دانش آموزان نوعی مچ گیری محسوب می شود . در رابطه با دانش آموزانی که از آنان پرسش به عمل می آید باید گفت معمولا" به سه دسته تقسیم می شوند و هر کسی تکلیف خود را خواهد دانست و در کنار آن پاسخ گویی داوطلبانه هم مد نظر قرار می گیرد و بدین ترتیب دانش آموزان تمایل بیشتری هم برای جواب دادن دارند و درگیری ها خیلی کمتر می شود .

 

3- حتما" قبل از تدریس درس جدید، خلاصه مطلب قبلی برای دانش آموزان گفته شود و آنها را به هم ربط داد . مدرسه خوب این کار به دانش آموزانی که حتی دروس قبل را مطالعه نکرده اند اجازه می دهد مطالب را به یاد آروند و در یادگیری مطالب جدید انگیزه پیدا کنند.

 

4- اگر وقت اضافه ای در کلاس موجود بود ، نباید گذاشت دانش آموزان از سرو کول هم بالا بروند بلکه به نحوی باید آنها را تحت آموزش قرار داد به عنوان مثال صحبت و تبادل نظر در مورد مسایل اجتماعی محل سکونت ، یا وضع مدرسه و غیره ، دانش آموزان اظهار نطر در جمع را خیلی دوست دارند .

 

5- طوری برنامه ریزی شده که هر جلسه با توجه به دوره تحصیلی و پایه ، حدود 3 تا 5 دقیقه یک رفتار نیکو اجتماعی فردی ، و یک روایت یا حدیث مرتبط با دانش آموزان در پایان کلاس ذکر می شود . دانش آموزان آن را یاداشت می کنند این موارد حتی در کلاس ریاضی و تاریخ و غیره هم امکان پذیر است .

 

6- با بهره گیری از روش ایفای نقش ( برای هر درسی امکان دارد) توسط دانش آموزان ، نمونه سوال پایه دوم منظور خود و موضوع را سریعتر و بهتر به دانش آموزان منتقل کنید ، بهتر است جلسه قبل ، قرار ایفای نقش ، موضوعات و شرکت کنندگان مشخص شوند .

 

7- به صلاحدید معلم می توان هر جلسه یکی از دانش آموزان را به ترتیب انتخاب کرد تا مطالبی در راستای درس را به دانش آموزان ارائه دهد ( این کار بین دانش آموزان به نام کنفرانس مشهور است) . اگر معلم بتواند اهداف این کار را کاملا" تشریح و زمینه های آن را فراهم نماید ، شاگردان هم بدان علاقمند خواهند شد ، در صورتی که همه کلاس در برنامه شرکت کنند ، موانعی مانند تمسخر دیگران ،اضطراب صحبت در روبروی همکلاسی ها و غیره به تدریج کمتر خواهد شد .

8- استفاده از ارزانترین و کاراترین تشویق ها یعنی تشویق لفظی ( با دلیل نه طبق عادت کلامی ) را در کلاس هرگز فراموش نکنید . کلماتی مانند : آفرین ! احسنت ! خوبه ! باریک ا...! تشکر ! به جابود ! خوشحالم ! و غیره اثری شگفت انگیز دارد .

 

9- استفاده از تشویق " کف زدن " توسط کل کلاس برای موفقیتهای کوچک و بزرگ آنان ، یا به دنبال آمادگی کل دانش آموزان یا گروهی از آنان برای پاسخ گویی به درس ، اتمام درس ، کسب نمرات مطلوب ، اظهار نظرهای مناسب و غیره ، حال و هوای کلاس را عوض خواهد کرد .

 

10- دو کار در کلاس نباید توسط معلم فراموش شود ، و اثر معجزه آسایی در آرامش و آمادگی دانش آموزان دارد و آن ذکر صلوات در برخی مواقع و یا تلاوت آیاتی از قرآن مجید با ترجمه توسط یکی از دانش آموزان است . و این کار ارتباطی به دروس خاص ندارد اینکه نباید فقط به کلاس دینی و پرورشی یا قرآن بسپاریم . حداقل هر چند جلسه یکبار شروع کلاس با تلاوت قرآن در آرامش شاگردان موثر است ...

منبع:ایران مد



:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تیزلند

مدرسه خوب یکی از الزامات مهم برای تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان است. بدون مدرسه خوب و معلم خوب، جامعه خوبی را نمی توان انتظار داشت چرا که پایه علم و تربیت، از مدرسه است و در همه جای دنیا، این اصل، پذیرفته شده و روی آن سرمایه گذاری عظیمی می شود تا ماحصلش را در دانشگاه و جامعه و صنعت و فرهنگ، مشاهده کنند.

در ایران، ۱۴ میلیون دانش آموز و بیش از ۱۱۰ هزار مدرسه در ۳۱ استان وجود دارد و سالانه صدها میلیارد تومان توسط جامعه خیرین مدرسه ساز برای نوسازی، بازسازی و احداث کلاس های درس، اختصاصی می یابد. وزارت آموزش و پرورش، بزرگ ترین و در عین حال، کم بودجه ترین وزارت‌خانه کشور بوده که بار سنگین تربیت نسل آینده را بر عهده دارد.

در روزهای پایانی بهار، والدین به دنبال انتخاب مدرسه بهترین مدرسه تهران خوب برای فرزندانشان هستند تا فرآیند ثبت نام را بر اساس شرایط و قوانین آموزش و پرورش و مدرسه مربوطه از نظر دولتی یا غیرانتفاعی، دنبال کنند. به نظر می رسد، یک مدرسه خوب برای فرزند شما، بهتر است ویژگی های زیر را داشته باشد که البته شرط لازم یا شرط کافی برای انتخاب یک مدرسه خوب نیست.

منبع:روزیاتو



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تیزلند

در ادامه مبحث معرفی بهترین مدرسه تهران ، برای راهنمایی والدین در خصوص انتخاب یک مدرسه خوب، برای فرزندانشان، این بار به سراغ پایتخت رفته و لیستی از بهترین مدارس تهران را به همراه آدرس و شماره تلفن آن ها برای شما فراهم آورده ایم. این لیست با توجه به ویژگی های فیزیکی و اموزشی و رتبه مدرسه در سایت مدارس و همچنین سایت مدارس هوشمند ایران، تهیه شده است که شاید دارای برخی نقص ها نیز باشد. اما به طور کلی اگر بخواهیم مدارس را رتبه بندی کرده و لیستی از بهترین مدارس تهران در اختیار بگذاریم، می توان گفت که مدارسی که در ادامه معرفی می گردد، از برترین مدارس شهر تهران خواهد بود.
ویژگی های مدارس قرار گرفته در این لیست
اولین ویژگی که باعث خواهد شد یک مدرسه در این لیست قرار بگیرد، امکانات آموزشی و فیزیکی مدرسه می باشد. همانطور که می دانید هدف اصلی یک مدرسه، آموزش و پرورش صحبح دانش آموزان می باشد. مدرسه ای که بتواند به نحو احسنت به این مورد دست یابد، قطعا یکی از بهترین مدارس می باشد. همچنین پس از فراهم آوری امکانات اموزشی مناسب، فضای فیزیکی یک مدرسه نیز باید به نحوی باشد که بتواند برای دانش آموز ایجاد انگیزه نموده و همچنین توانایی انجام برخی از فعالیت های مناسب دانش آموزان نظیر انواع ورزش ها را نیز داشته باشد. این لیست با توجه به ویژگی های یک مدرسه خوب که در مطالب پیشین مورد بحث قرار گرفت تهیه شده است.

منبع:فمیلی گارد



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تیزلند

به گزارش تیزلند، به نقل از خبرگزاری ایسنا، علیرضا کمره‌ای درباره برگزاری دروس و کارگاه‌های عملی هنرستانی‌ها اظهار کرد: ارزشیابی دروس نظری، دروس پایه و شایستگی‌های غیرفنی مشابه سایر پایه‌ها انجام می‌شود.

وی افزود: ارزشیابی دروس تئوریک برای همه دانش‌آموزان هنرستانی به علت آنکه امتحان نهایی ندارند، مشابه سایر پایه‌ها است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره دروس شایستگی‌های فنی شامل استاندارد مهارت در کاردانش و شایستگی‌های فنی در رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای نیز گفت: چون این شایستگی‌های فنی باید به روش کارگاهی ارائه شوند هم آموزش به صورت حضوری خواهد بود و هم ارزشیابی همزمان با آموزش انجام می‌شود که این دوره‌ها همزمان با بازگشایی مدارس برگزار می‌شود.

کمره‌ای افزود: حدود 15 تا 20 جلسه نیاز است تا دو پودمان باقی مانده از پنج پودمان مهارتی ارائه شود، زیرا تا قبل از تعطیلات مدارس بیش از سه پودمان ارائه و ارزشیابی آن هم انجام شده بود. برای برخی رشته‌ها همچون کامپیوتر و حسابداری که امکان ارائه تلویزیونی یا مجازی آنها وجود داشت آموزش در دو پودمان باقی مانده انجام شده و بخش‌های عملی را هم در این بازه زمانی امتحان می‌گیرند و نتایج را اعلام می‌کنند.

وی با بیان اینکه برای ارائه آموزش‌ شایستگی‌های فنی، پایه دوازدهم اولویت دارد، گفت: دانش آموزان کلاس دوازدهم فارغ‌التحصیل می‌شوند و دیگر به مدرسه برنمی‌گردند، آنها یا به سربازی و آموزش عالی می‌روند و یا وارد بازار کار می‌شوند به همین جهت در اولویت هستند و سپس دروس پایه یازدهم و دهم به تدریج ارائه خواهد شد.

 



:: بازدید از این مطلب : 93
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تیزلند

به گزارش تیزلند، به نقل از خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، از اسفند سال گذشته مدارس کشور به دلیل پیشگیری از شیوع کرونا تعطیل است و آموزش‌ها به صورت تلویزیونی و مجازی ادامه دارد؛ البته از روز شنبه 27 اردیبهشت، مدارس به مدت یک ماه برای رفع اشکال دانش‌آموزان دایر شده است اما حضور دانش‌آموزان در مدارس اختیاری و داوطلبانه است.

فردا هشتاد و یکمین برنامه آموزشی از شبکه 4 و شبکه 7(آموزش) ارائه می‌شود که این آموزش‌ها توسط معلمان و دبیران آموزش و پرورش به صورت زنده در ساعت مقرر پخش می‌شود.

شبکه ‌آموزش:

متوسطه دوره اول:

از ساعت ٧:45 تا ٨:٠٠ درس تربیت بدنی دوره متوسطه

از ساعت ٨:٠5 تا ٨:٢5 درس کاروفناوری پایه ٩ - پودمان هدایت تحصیلی

از ساعت ٨:٢5 تا ٨:45 درس ریاضی پایه٧

از ساعت ٨:45 تا ٩:٠5 درس ادبیت فارسی -درس آزاد

از ساعت ٩:٠5 تا ٩:٢5 درس ادبیات فارسی -درس آزاد

برنامه دوره ابتدایی :

از ساعت١٠:٣٠ تا11درس فارسی و نگارش پایه اول

از ساعت 11 تا١١:٣٠ درس فارسی و نگارش پایه دوم

از ساعت ١١:٣٠ تا١٢ درس مطالعات و مهارتهای اجتماعی پایه سوم

از ساعت١٢تا١٢:٣٠ درس پیام ها و هدیه های آسمانی پایه چهارم

از ساعت ١٢:٣٠ تا١٣ درس فارسی و نگارش پایه پنجم

از ساعت ١٣:١5 تا13:45درس مطالعات و مهارتهای اجتماعی پایه ششم

متوسطه دوم :

از ساعت ١4:٣٠ تا ١5 درس هندسه٢ پایه ١١ رشته ریاضی فیزیک

از ساعت ١5 تا ١5:٣٠ درس شیمی١ پایه١٠ رشته ریاضی فیزیک و علوم تجربی

از ساعت ١5:٣٠ تا١6درس ریاضی٢ پایه١١رشته علوم تجربی

از ساعت ١6 تا١6:٣٠ درس زیست شناسی١ پایه ١٠ رشته علوم تجربی

از ساعت ١6:٣٠ تا١٧ درس عربی،زبان قرآن٢ پایه١١ رشته ریاضی فیزیک و علوم تجربی

از ساعت ١٧ تا١٧:٣٠ درس زیست شناسی٣ پایه ١٢ رشته علوم تجربی

شبکه 4 :

رشته های ادبیات و علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی و فنی حرفه ای وکاردانش:

از ساعت٧ تا ٧:٢5 حسابداری صورتهای مالی -پایه١٢- مالیات و عملکرد-رشته حسابداری -شاخه فنی و حرفه ای .

از ساعت ٧:٢5 تا ٧:45 استاندارد الگوساز و برشکار لباس -پایه١١-رشته های خیاطی -شاخه کاردانش

از ساعت ٧:45 تا ٨:١٠ تجارت الکترونیک و امنیت شبکه -پایه١٢- نصب و راه اندازی شبکه افزارها- رشته شبکه و نرم افزار رایانه - شاخه فنی و حرفه ای

از ساعت ٨:١٠ تا ٨:4٠استاندارد نقشه کشی معماری -پایه١١- رشته معماری داخلی -شاخه کاردانش.

از ساعت٨:4٠ تا ٩:٠5 درس عربی٢-پایه١١- درس مشترک شاخه های فنی و حرفه ای و کاردانش .

از ساعت٩:٠5 تا ٩:٣٠ عملیات تکمیلی اصلاحی ورزش ها -پایه١٢- بدنسازی مدرن -رشته تربیت بدنی - شاخه فنی و حرفه ای

از ساعت ٣٠: ٩ تا ١٠:٠٠ درس جامعه شناسی ٣-پایه ١٢- رشته ادبیات و علوم انسانی

از ساعت ٠٠: ١٠ تا ١٠:٣٠ درس جامعه شناسی٢- پایه١١- رشته ادبیات و علوم انسانی

از ساعت ١٠:٣٠ تا ١١ درس هویت اجتماعی -پایه١٢ -رشته ریاضی فیزیک و علوم تجربی



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تیزلند

نتایج سنجش و پذیرش پایه ششم به هفتم دبیرستان های استعدادهای درخشان سال تحصیلی 99-1398 اعلام شد. 

 نتایج آزمون ورودی پایه هفتم مدارس سمپاد از طریق سامانه  hoosh.medu.ir اعلام شد. 

جهت مشاهده نتایج ، لازم است داوطلبان با درج کد ملّی و رمز ورود به پنل شخصی خود در سامانه  وارد شده و از نتایج خود مطّلع شوند.

زمان ثبت و ارسال درخواست‌های تجدیدنظر برای پذیرفته‌نشدگان این آزمون ، از روز سه شنبه 15مرداد98 از طریق سامانه  hoosh.medu.ir است.

توجه : در صورت نداشتن رمز ورود همگام(جهت ورود به پنل شخصی)، به مدیر مدرسه یا کارشناس فناوری اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصیل خود مراجعه نمایید.

 

توضیحات تکمیلی: سال گذشته نتایج آزمون تیزهوشان با تاخیر و در تاریخ 21 شهریورماه اعلام شد اما طبق اعلام مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان، نتایج آزمون تیزهوشان پایه ششم به هفتم امروز، 13 مردادماه، اعلام شد. برای اطلاع دقیق از زمان اعلام نتایج آزمون مدارس تیزهوشان 99 - 98 پیشنهاد می کنیم عضو کانال تلگرام سرزمین تیزهوش ها شوید .

 



:: برچسب‌ها: نتایش آزمون تیزهوشان به ششم به هفتم ,
:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تیزلند

نتایج سنجش و پذیرش پایه ششم به هفتم دبیرستان های استعدادهای درخشان سال تحصیلی 99-1398 اعلام شد. 

 نتایج آزمون ورودی پایه هفتم مدارس سمپاد از طریق سامانه  hoosh.medu.ir اعلام شد. 

جهت مشاهده نتایج ، لازم است داوطلبان با درج کد ملّی و رمز ورود به پنل شخصی خود در سامانه  وارد شده و از نتایج خود مطّلع شوند.

زمان ثبت و ارسال درخواست‌های تجدیدنظر برای پذیرفته‌نشدگان این آزمون ، از روز سه شنبه 15مرداد98 از طریق سامانه  hoosh.medu.ir است.

توجه : در صورت نداشتن رمز ورود همگام(جهت ورود به پنل شخصی)، به مدیر مدرسه یا کارشناس فناوری اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصیل خود مراجعه نمایید.

 

توضیحات تکمیلی: سال گذشته نتایج آزمون تیزهوشان با تاخیر و در تاریخ 21 شهریورماه اعلام شد اما طبق اعلام مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان، نتایج آزمون تیزهوشان پایه ششم به هفتم امروز، 13 مردادماه، اعلام شد. برای اطلاع دقیق از زمان اعلام نتایج آزمون مدارس تیزهوشان 99 - 98 پیشنهاد می کنیم عضو کانال تلگرام سرزمین تیزهوش ها شوید .

 



:: برچسب‌ها: نتایش آزمون تیزهوشان به ششم به هفتم ,
:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تیزلند

نتایج سنجش و پذیرش پایه ششم به هفتم دبیرستان های استعدادهای درخشان سال تحصیلی 99-1398 اعلام شد. 

 نتایج آزمون ورودی پایه هفتم مدارس سمپاد از طریق سامانه  hoosh.medu.ir اعلام شد. 

جهت مشاهده نتایج ، لازم است داوطلبان با درج کد ملّی و رمز ورود به پنل شخصی خود در سامانه  وارد شده و از نتایج خود مطّلع شوند.

زمان ثبت و ارسال درخواست‌های تجدیدنظر برای پذیرفته‌نشدگان این آزمون ، از روز سه شنبه 15مرداد98 از طریق سامانه  hoosh.medu.ir است.

توجه : در صورت نداشتن رمز ورود همگام(جهت ورود به پنل شخصی)، به مدیر مدرسه یا کارشناس فناوری اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصیل خود مراجعه نمایید.

 

توضیحات تکمیلی: سال گذشته نتایج آزمون تیزهوشان با تاخیر و در تاریخ 21 شهریورماه اعلام شد اما طبق اعلام مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان، نتایج آزمون تیزهوشان پایه ششم به هفتم امروز، 13 مردادماه، اعلام شد. برای اطلاع دقیق از زمان اعلام نتایج آزمون مدارس تیزهوشان 99 - 98 پیشنهاد می کنیم عضو کانال تلگرام سرزمین تیزهوش ها شوید .

 



:: برچسب‌ها: نتایش آزمون تیزهوشان به ششم به هفتم ,
:: بازدید از این مطلب : 68
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 مرداد 1398 | نظرات ()